Ainekset
600 g mansikoita
200 g vadelmia
200 g mustikoita
1 pkt (500 g) Dansukker Luomuhillosokeria
(valitsemasi mauste, kts. vinkit)
Ohjeet
1. Perkaa ja huuhtele marjat. Pilko suurikokoiset marjat.
2. Pane marjat ja luomuhillosokeri kattilaan. (Lisää valitsemasi mauste.) Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 4 minuuttia sekoitellen.
3. Ota kattila liedeltä ja kuori vaahto huolellisesti.
4. Kaada hillo pieniin puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, täytä piripintaan. Sulje hyvin.
5. Säilytä hillo jääkaapissa.
Hillo säilyy avaamattomana jääkaapissa noin 12 kuukautta, avattuna 2–3 viikkoa.
Mausta hillo makusi mukaan, valitse vaikka jokin seuraavista:
• pari oksaa tuoretta yrttiä, esim. (pipar)minttua, rosmariinia, kanelibasilikaa tai timjamia
• kaneli- tai vaniljatanko tai tähtianis (poista hillosta ennen purkitusta)
• raastettua luomusitruunan tai -limetin kuorta
Huuhdo yrtit ja sitrushedelmän kuori kylmällä vedellä ennen käyttöä.
Vinkki!
Maukas kesähillo syntyy myös mm. vadelmista ja mustaherukoista tai mansikoista ja karviaisista (pilko karviaiset ennen käyttöä) tai punaherukoista ja vadelmista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!