Ainekset
1 iso kesäkurpitsa
1 kg perunoita
1 iso sipuli
3 valkosipulinkynttä
7 isoa tomaattia
3 rkl rypsiöljyä
2 tl Dansukker Taloussokeria
2 tl kuivattuja yrttejä (esim. ranskalaiset yrtit)
200 g juustoraastetta
4 dl kuohu- tai ruokakermaa
200 g sulatejuustoa
n. 2 tl suolaa
Ohjeet
Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi.
Kuori perunat ja viipaloi ne.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, viipaloi tomaatit.
Kuumenna öljy kattilassa. Lisää sipulit. Kääntele hetki kuumassa kattilassa. Lisää sokeri ja sekoita hetki. Lisää perunat ja kääntele muutaman minuutin ajan.
Vuoraa vuoka leivinpaperilla tai voitele se.
Laita perunat, kesäkurpitsat ja tomaatit uunivuokaan kerroksittain. Ripottele väleihin suolaa, kuivattuja yrttejä ja juustoraastetta.
Laita sulatejuusto ja kerma kattilaan ja kuumenna, kunnes sulatejuusto sulaa. Kaada seos vuokaan muiden ainesten päälle. Ripottele pinnalle hieman juustoraastetta.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.