Ainekset
1 iso kesäkurpitsa
1 kg perunoita
1 iso sipuli
3 valkosipulinkynttä
7 isoa tomaattia
3 rkl rypsiöljyä
2 tl Dansukker Taloussokeria
2 tl kuivattuja yrttejä (esim. ranskalaiset yrtit)
200 g juustoraastetta
4 dl kuohu- tai ruokakermaa
200 g sulatejuustoa
n. 2 tl suolaa
Ohjeet
Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi.
Kuori perunat ja viipaloi ne.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, viipaloi tomaatit.
Kuumenna öljy kattilassa. Lisää sipulit. Kääntele hetki kuumassa kattilassa. Lisää sokeri ja sekoita hetki. Lisää perunat ja kääntele muutaman minuutin ajan.
Vuoraa vuoka leivinpaperilla tai voitele se.
Laita perunat, kesäkurpitsat ja tomaatit uunivuokaan kerroksittain. Ripottele väleihin suolaa, kuivattuja yrttejä ja juustoraastetta.
Laita sulatejuusto ja kerma kattilaan ja kuumenna, kunnes sulatejuusto sulaa. Kaada seos vuokaan muiden ainesten päälle. Ripottele pinnalle hieman juustoraastetta.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!