Ainekset
Kermahyytelö
5 dl kahvikermaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Marjahyytelö
5 dl hyvin laimeaa punaista mehua
1 limetin raastettu kuori ja mehu
1 l tuoreita marjoja
1 1⁄2 dl Dansukker Hyytelösokeria
Ohjeet
Mittaa kermahyytelön ainekset kattilaan, sekoita ja kiehauta. Anna jäähtyä ja lusikoi seos korkeisiin laseihin. Pane lasit jääkaappiin hyytymään.
Mittaa laimea mehu, limetin raastettu kuori ja mehu sekä hyytelösokeri kattilaan. Kiehauta ja anna jäähtyä. Sekoita marjat joukkoon, kun seos alkaa hyytyä. Lusikoi seos laseihin kermahyytelön päälle ja anna hyytyä jääkaapissa noin tunnin ajan.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.