Kesäkimara

Kesäinen kerrosjälkiruoka koostuu helposta ja liivatteettomasta kermahyytelöstä sekä marjahyytelöstä.

PT1H

3 tuntia

Arviot (8 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Kermahyytelö
5 dl kahvikermaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Marjahyytelö
5 dl hyvin laimeaa punaista mehua
1 limetin raastettu kuori ja mehu
1 l tuoreita marjoja
1 1⁄2 dl Dansukker Hyytelösokeria

Ohjeet

Mittaa kermahyytelön ainekset kattilaan, sekoita ja kiehauta. Anna jäähtyä ja lusikoi seos korkeisiin laseihin. Pane lasit jääkaappiin hyytymään.

Mittaa laimea mehu, limetin raastettu kuori ja mehu sekä hyytelösokeri kattilaan. Kiehauta ja anna jäähtyä. Sekoita marjat joukkoon, kun seos alkaa hyytyä. Lusikoi seos laseihin kermahyytelön päälle ja anna hyytyä jääkaapissa noin tunnin ajan.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?