Ainekset
225 g tummaa suklaata
1 1/2 dl kuohukermaa
(1 rkl konjakkia)
100 g (1 3/4 dl) Dansukker Tomusokeria
1 rkl vahvaa kylmää kahvia
kaakaojauhetta
Ohjeet
Kuumenna kerma ja suklaa kiehuvaksi teräskattilassa ja keitä 1-2 minuuttia. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut ja seos on tasaista. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Lisää kahvi, (konjakki) ja tomusokeri. Sekoita tasaiseksi massaksi. Peitä ja pane viileään noin 2 tunniksi.
Muotoile massasta palloja ja kierittele ne kaakaojauheessa. Pane tryffelit paperivuokiin. Säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!