Kermainen pinaattikeitto

Pinaattikeitto tuoreesta pinaatista saa täyteläistä makua ruokakermasta.

4-6 annosta

20 minuuttia

Arviot (115 kpl)

Ainekset

2 rkl voita tai margariinia
1 hienonnettu keltasipuli
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
500 g tuoretta pinaattia
1 l kasvislientä
1 maustemitallinen muskottipähkinää
3 dl ruokakermaa
suolaa ja pippuria maun mukaan
tuoretta ruohosipulia

Ohjeet

Sulata rasva kattilassa. Lisää sipuli ja sokeri ja kuullota pari minuuttia. Lisää pinaatti ja kuullota vielä pari minuuttia kannen alla. Ota vihannekset kattilasta ja hienonna tai sekoita ne pieneen määrään kasvislientä. Kaada vihannekset takaisin kattilaan ja lisää loput kasvisliemestä sekä muskottipähkinä. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä viisi minuuttia. Lisää kerma ja kuumenna, mutta älä keitä. Koristele keitto silputulla ruohosipulilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!