Ainekset
2 rkl voita tai margariinia
1 hienonnettu keltasipuli
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
500 g tuoretta pinaattia
1 l kasvislientä
1 maustemitallinen muskottipähkinää
3 dl ruokakermaa
suolaa ja pippuria maun mukaan
tuoretta ruohosipulia
Ohjeet
Sulata rasva kattilassa. Lisää sipuli ja sokeri ja kuullota pari minuuttia. Lisää pinaatti ja kuullota vielä pari minuuttia kannen alla. Ota vihannekset kattilasta ja hienonna tai sekoita ne pieneen määrään kasvislientä. Kaada vihannekset takaisin kattilaan ja lisää loput kasvisliemestä sekä muskottipähkinä. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä viisi minuuttia. Lisää kerma ja kuumenna, mutta älä keitä. Koristele keitto silputulla ruohosipulilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?