Ainekset
2 rkl voita tai margariinia
1 hienonnettu keltasipuli
2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
500 g tuoretta pinaattia
1 l kasvislientä
1 maustemitallinen muskottipähkinää
3 dl ruokakermaa
suolaa ja pippuria maun mukaan
tuoretta ruohosipulia
Ohjeet
Sulata rasva kattilassa. Lisää sipuli ja sokeri ja kuullota pari minuuttia. Lisää pinaatti ja kuullota vielä pari minuuttia kannen alla. Ota vihannekset kattilasta ja hienonna tai sekoita ne pieneen määrään kasvislientä. Kaada vihannekset takaisin kattilaan ja lisää loput kasvisliemestä sekä muskottipähkinä. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä viisi minuuttia. Lisää kerma ja kuumenna, mutta älä keitä. Koristele keitto silputulla ruohosipulilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!