Ainekset
600 g kuorittuja omenoita
250 g sipulia
1 rkl ruokaöljyä
1 1/2 rkl currya
1 tl punaista chilirouhetta
1/2 dl etikkaa
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1/2 tl suolaa
1/2 tl karkeaksi rouhittua valkopippuria
Ohjeet
Halkaise kuoritut omenat, poista siemenkodat ja paloittele puolikkaat. Kuori ja silppua sipulit. Pane kaikki aineet kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen 25–30 minuuttia. Jäähdytä vartti ja purkita. Säilytä chutney jääkaapissa.
Tarjotaan pariloidun lohen, pihvien tai grilliruokien kanssa. Chutney sopii myös kastikkeiden ja lämpimien ruokien maustamiseen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!