Keltainen omenachutney

Currysta väriä saava omenachutney sopii pariloidun lohen, pihvien tai grilliruokien kanssa.

PT55M

1 tunti

Arviot (4 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

600 g kuorittuja omenoita
250 g sipulia
1 rkl ruokaöljyä
1 1/2 rkl currya
1 tl punaista chilirouhetta
1/2 dl etikkaa
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1/2 tl suolaa
1/2 tl karkeaksi rouhittua valkopippuria

Ohjeet

Halkaise kuoritut omenat, poista siemenkodat ja paloittele puolikkaat. Kuori ja silppua sipulit. Pane kaikki aineet kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen 25–30 minuuttia. Jäähdytä vartti ja purkita. Säilytä chutney jääkaapissa.

Tarjotaan pariloidun lohen, pihvien tai grilliruokien kanssa. Chutney sopii myös kastikkeiden ja lämpimien ruokien maustamiseen.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.