Ainekset
4½ dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 t Dansukker Vaniljasokeria
1 1/2 tl jauhettua inkivääriä
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
75 g suklaarouhetta
1/2 dl mantelirouhetta
1/2 dl hasselpähkinärouhetta
Ohjeet
Lado ainekset kerroksittain kauniiseen lasipurkkiin (n. 1 l) samassa järjestyksessä kuin ne lukevat listauksessa.
Liitä mukaan ohjeet vastaanottajalle:
Vaahdota 200 g pehmeää voita ja 1 rkl Dansukker Vaaleaa (Luomu)siirappia.
Sekoita joukkoon purkin ainekset ja työstä taikinaksi.
Muotoile taikinasta kaksi 4–5 senttimetrin paksuista tankoa. Kääri tangot kelmuun ja pane yöksi jääkaappiin.
Kuumenna uuni 175 asteeseen.
Ota tangot jääkaapista ja anna niiden lämmetä hetki huoneenlämmössä. Leikkaa tangot senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi (n. 20 kpl) ja aseta ne leivinpaperoidulle uunipellille. Paista noin 10–12 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?