Keksiainekset purkissa

Anna herkkulahjaksi suklaisten inkiväärikeksien ainekset lasipurkissa.

noin 20 kpl

PT55M

50 min + 12 tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4½ dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 t Dansukker Vaniljasokeria
1 1/2 tl jauhettua inkivääriä
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
75 g suklaarouhetta
1/2 dl mantelirouhetta
1/2 dl hasselpähkinärouhetta

Ohjeet

Lado ainekset kerroksittain kauniiseen lasipurkkiin (n. 1 l) samassa järjestyksessä kuin ne lukevat listauksessa.

Liitä mukaan ohjeet vastaanottajalle:

Vaahdota 200 g pehmeää voita ja 1 rkl Dansukker Vaaleaa (Luomu)siirappia.

Sekoita joukkoon purkin ainekset ja työstä taikinaksi.

Muotoile taikinasta kaksi 4–5 senttimetrin paksuista tankoa. Kääri tangot kelmuun ja pane yöksi jääkaappiin.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Ota tangot jääkaapista ja anna niiden lämmetä hetki huoneenlämmössä. Leikkaa tangot senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi (n. 20 kpl) ja aseta ne leivinpaperoidulle uunipellille. Paista noin 10–12 minuuttia.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?