Ainekset
4½ dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 t Dansukker Vaniljasokeria
1 1/2 tl jauhettua inkivääriä
1 1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
75 g suklaarouhetta
1/2 dl mantelirouhetta
1/2 dl hasselpähkinärouhetta
Ohjeet
Lado ainekset kerroksittain kauniiseen lasipurkkiin (n. 1 l) samassa järjestyksessä kuin ne lukevat listauksessa.
Liitä mukaan ohjeet vastaanottajalle:
Vaahdota 200 g pehmeää voita ja 1 rkl Dansukker Vaaleaa (Luomu)siirappia.
Sekoita joukkoon purkin ainekset ja työstä taikinaksi.
Muotoile taikinasta kaksi 4–5 senttimetrin paksuista tankoa. Kääri tangot kelmuun ja pane yöksi jääkaappiin.
Kuumenna uuni 175 asteeseen.
Ota tangot jääkaapista ja anna niiden lämmetä hetki huoneenlämmössä. Leikkaa tangot senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi (n. 20 kpl) ja aseta ne leivinpaperoidulle uunipellille. Paista noin 10–12 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.