Ainekset
225 g huoneenlämpöistä voita
4 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 isoa munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
4 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
50 g tummaa suklaata rouhittuna
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
5 ½ dl kaurahiutaleita
Täyte
25 g huoneenlämpöistä voita
2 dl Dansukker Tomusokeria
1 dl maapähkinävoita
½ dl maitoa
ripaus suolaa
Ohjeet
Lämmitä uuni 175 asteeseen.
Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon. Vatkaa taikina nopeasti tasaiseksi.
Muotoile taikinasta halkaisijaltaan 2–3 cm palloja ja laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Jätä hieman kohoamisvaraa. Paina palloja kevyesti kämmenellä.
Paista 10–12 minuuttia ja anna jäähtyä kunnolla.
Valmista täyte vatkaamalla kaikki ainekset kuohkeaksi tahnaksi. Lusikoi tai pursota tahna puolelle määrälle kakkusista ja paina päälle toinen kakkunen. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!