Ainekset
225 g huoneenlämpöistä voita
4 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 isoa munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
4 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
50 g tummaa suklaata rouhittuna
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
5 ½ dl kaurahiutaleita
Täyte
25 g huoneenlämpöistä voita
2 dl Dansukker Tomusokeria
1 dl maapähkinävoita
½ dl maitoa
ripaus suolaa
Ohjeet
Lämmitä uuni 175 asteeseen.
Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon. Vatkaa taikina nopeasti tasaiseksi.
Muotoile taikinasta halkaisijaltaan 2–3 cm palloja ja laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Jätä hieman kohoamisvaraa. Paina palloja kevyesti kämmenellä.
Paista 10–12 minuuttia ja anna jäähtyä kunnolla.
Valmista täyte vatkaamalla kaikki ainekset kuohkeaksi tahnaksi. Lusikoi tai pursota tahna puolelle määrälle kakkusista ja paina päälle toinen kakkunen. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.