Ainekset
24–48 kuorittua katkarapua, koosta riippuen
8 puista grillitikkua
Maustevoi
150 g suolatonta voita
½ dl kuivaa valkoviiniä
1 luomulimetin mehu ja kuori
1 tl Dansukker Fariinisokeria
1 rkl raastettua keltasipulia
Tarjoiluun
limettiä, persiljaa tai korianteria
Ohjeet
Sekoita voi, valkoviini, limetti, fariinisokeri ja sipuli maustevoiksi sähkövatkaimella. Pujota katkaravut tikkuihin. Voitele katkaravut maustevoilla ja anna niiden maustua jääkaapissa tunti. Grillaa katkarapuja minuutti molemmin puolin.
Pane katkarapuvartaat lämpimille lautasille yhdessä jäljelle jääneen maustevoin, limettilohkojen ja persiljan tai korianterin kanssa. Syö heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.