Ainekset
24–48 kuorittua katkarapua, koosta riippuen
8 puista grillitikkua
Maustevoi
150 g suolatonta voita
½ dl kuivaa valkoviiniä
1 luomulimetin mehu ja kuori
1 tl Dansukker Fariinisokeria
1 rkl raastettua keltasipulia
Tarjoiluun
limettiä, persiljaa tai korianteria
Ohjeet
Sekoita voi, valkoviini, limetti, fariinisokeri ja sipuli maustevoiksi sähkövatkaimella. Pujota katkaravut tikkuihin. Voitele katkaravut maustevoilla ja anna niiden maustua jääkaapissa tunti. Grillaa katkarapuja minuutti molemmin puolin.
Pane katkarapuvartaat lämpimille lautasille yhdessä jäljelle jääneen maustevoin, limettilohkojen ja persiljan tai korianterin kanssa. Syö heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?