Ainekset
2 tuoretta mangoa
2 avokadoa
½–1 silputtu punainen chili
1 1/2 dl suikaloitua purjoa
1 dl hienonnettua persiljaa
1 kg katkarapuja kuorineen (koko 70/90)
Marinadi
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl valkoviinietikkaa
2 maustemitallista suolaa
2 maustemitallista rouhittua mustapippuria
(1 raastettu valkosipulinkynsi)
Ohjeet
Kuori ja kuutioi mango. Kuori ja paloittele avokadot. Kuori katkaravut. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Lisää kaikki ainekset marinadiin ja sekoita kunnolla. Pane jääkaappiin noin tunniksi ennen tarjoilua. Nauti hyvän leivän kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?