Ainekset
200 g isoja katkarapuja
1 pieni punasipuli
200–300 g smetanaa
1/2 dl tillisilppua
1 tl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia tai Fariinisokeria
1/2 limetin mehu
limepippuria myllystä
1 avokado
Ohjeet
Sulata katkaravut. Kuori ja silppua punasipuli. Laita ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon tillisilppu, siirappi tai fariinisokeri. Lisää limettimehu ja limepippuri. Halkaise avokado ja poista kivi. Koverra hedelmäliha kuoresta ja leikkaa kuutioiksi. Sekoita ainekset kevyesti ja tarkista maku.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!