Katkarapukupit

Vuodenvaihteen herkutteluun voit käyttää joululta ylijääneet lehtitaikinalevyt ja täyttää ne suolaisella täytteellä.

10 kpl

PT55M

1 tunti

Arviot (71 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g (5 kpl) lehtitaikinalevyjä
1 kananmuna
Täyte
300 g turkkilaista jogurttia
2 tl sitruunamehua
sitruuna- tai limepippuria
2 tl Dansukker Fariinisokeria
1/2–3/4 dl tuoretta tilliä tai persiljaa
3 dl katkarapuja suolaliemessä
1 keitetty kananmuna

Ohjeet

Ota lehtitaikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Laita ne vieretysten työlaudalle. Leikkaa taikinapyörällä tai veitsellä levyt kahteen yhtä suureen osaan ja laita ne metallisen muffinipellin nurjalle puolelle tai uunin kestävien nurinpäin aseteltujen kuppien päälle reunat alaspäin. Voitele munalla ja paista 15–20 minuuttia. Jäähdytä.

Kaada jogurtti kulhoon. Mausta sitruunamehulla, pippurilla ja fariinisokerilla. Hienonna tilli tai persilja, katkaravut ja kananmuna. Sekoita ne jogurtin joukkoon. Tarkista maku. Lusikoi jäähtyneiden kuppien täytteeksi. Koristele halutessasi tillillä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!