Katajainen kuningasmarmeladi

noin 3,5 dl 15 minuuttia
Mustikkamarmeladi maustetaan viskillä ja katajanmarjoilla. Nauti paahtoleivän tai kahvikakkuviipaleiden kanssa tai tarjoa liharuokien lisukkeena.
Katajainen kuningasmarmeladi
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 200 g mustikoita, pakaste
  • 1 ½ dl vettä
  • 4–6 katajanmarjaa rouhittuna
  • 150 g (1 ¾ dl) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
  • 1–2 rkl viskiä

1. Mittaa hillon aineet viskiä lukuun ottamatta kattilaan.

2. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 5–8 minuuttia, sekoita välillä.

3. Kuori vaahto, mausta viskillä, jäähdytä hetki ja purkita. Säilytä jääkaapissa.

Nauti paahtoleivän, kahvikakkuviipaleiden tai keksien kanssa tai tarjoa liharuokien lisukkeena.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker