Karviaisnektari

Soseutetuista karviaisista tehty nektari kannattaa pakastaa annosrasioissa tai jääpaloina.

30 minuuttia

Arviot (30 kpl)

Ainekset

1 l karviaismarjoja
1-1 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
n. 3 dl vettä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Soseuta marjat sosemyllyllä. Jos soseutat monitoimikoneella tai pikasekoittimella ja haluat sileää nektaria, painele marjasose vielä siivilän läpi. Lisää sokeri ja vesi. Voit myös maustaa vaniljasokerilla.

Nektarin voi hyvin pakastaa. Pane siivilöity, sokerilla maustettu marjasose esimerkiksi muovisiin annosrasioihin ja pakasta. Lisää sulatusvaiheessa soseeseen vettä niin, että saat sopivan paksuista juomaa.

Pakasta nektaria jääpalapusseissa tai -rasioissa. Nektarijääpalat ovat raikas lisä tarjottaessa tavallista mehua tai vettä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!