Ainekset
1 l karviaismarjoja
1-1 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
n. 3 dl vettä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Soseuta marjat sosemyllyllä. Jos soseutat monitoimikoneella tai pikasekoittimella ja haluat sileää nektaria, painele marjasose vielä siivilän läpi. Lisää sokeri ja vesi. Voit myös maustaa vaniljasokerilla.
Nektarin voi hyvin pakastaa. Pane siivilöity, sokerilla maustettu marjasose esimerkiksi muovisiin annosrasioihin ja pakasta. Lisää sulatusvaiheessa soseeseen vettä niin, että saat sopivan paksuista juomaa.
Pakasta nektaria jääpalapusseissa tai -rasioissa. Nektarijääpalat ovat raikas lisä tarjottaessa tavallista mehua tai vettä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?