Ainekset
1 l karviaismarjoja
1-1 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
n. 3 dl vettä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Soseuta marjat sosemyllyllä. Jos soseutat monitoimikoneella tai pikasekoittimella ja haluat sileää nektaria, painele marjasose vielä siivilän läpi. Lisää sokeri ja vesi. Voit myös maustaa vaniljasokerilla.
Nektarin voi hyvin pakastaa. Pane siivilöity, sokerilla maustettu marjasose esimerkiksi muovisiin annosrasioihin ja pakasta. Lisää sulatusvaiheessa soseeseen vettä niin, että saat sopivan paksuista juomaa.
Pakasta nektaria jääpalapusseissa tai -rasioissa. Nektarijääpalat ovat raikas lisä tarjottaessa tavallista mehua tai vettä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!