Karviaishilloke

Karviaishillokkeen nesteenä voi käyttää vettä, viiniä tai siideriä. Katso myös rosmariinisiirapin ohje.

45 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Ainekset

1 kg karviaisia
2–3 dl vettä, viiniä tai siideriä
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Kaada karviaiset lävikköön ja huuhtele ne kylmällä vedellä. Poista marjojen rangat saksilla leikaten ja pane karviaiset, neste ja hillo-marmeladisokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5–10 minuuttia. Sekoita hilloa pari kertaa keittämisen aikana. Jäähdytä vartti ja purkita. Säilytä jääkaapissa.

Tarjoa esim. vaniljajäätelön ja rosmariinisiirapin kanssa.
 

Rosmariinisiirappi

2 dl vettä, viiniä tai siideriä
3 rosmariininoksaa
1 dl Dansukker Taloussokeria
Mittaa aineet kattilaan. Keitä noin 15 minuuttia miedolla lämmöllä. Siivilöi haaleana. Jos kastike jäähtyessään sakenee liikaa, sekoita tilkka nestettä joukkoon.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.