Ainekset
1 kg karviaisia
2–3 dl vettä, viiniä tai siideriä
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Kaada karviaiset lävikköön ja huuhtele ne kylmällä vedellä. Poista marjojen rangat saksilla leikaten ja pane karviaiset, neste ja hillo-marmeladisokeri kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5–10 minuuttia. Sekoita hilloa pari kertaa keittämisen aikana. Jäähdytä vartti ja purkita. Säilytä jääkaapissa.
Tarjoa esim. vaniljajäätelön ja rosmariinisiirapin kanssa.
Rosmariinisiirappi
2 dl vettä, viiniä tai siideriä
3 rosmariininoksaa
1 dl Dansukker Taloussokeria
Mittaa aineet kattilaan. Keitä noin 15 minuuttia miedolla lämmöllä. Siivilöi haaleana. Jos kastike jäähtyessään sakenee liikaa, sekoita tilkka nestettä joukkoon.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.