Ainekset
150 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Taloussokeria
½ dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 kananmuna
1 luomusitruunan raastettu kuori
100 g kuivattuja karpaloita
4 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
½ tl leivinjauhetta
½ tl soodaa
Ohjeet
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna ja siirappi hyvin vatkaten. Lisää sitruunan raastettu kuori ja silputut karpalot. Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda, ja lisää seos taikinaan. Anna taikinan levähtää kylmässä puolisen tuntia.
Leivo taikinasta tanko, paloittele se ja pyörittele pallosiksi. Lado palloset pellille ja litistä haarukalla. Paista 200 asteessa noin 5 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.