Karpalohillo
Väliin ja pinnalle
Kiille
Reunoille
Valmista kakkupohja ja karpalohillo edellisenä päivänä.
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon öljy, jogurtti tai piimä ja kuiva-aineseos. Kaada taikina vuokaan ja kypsennä noin 45 minuuttia 175-asteisessa uunissa. Kumoa kypsä kakku jäähtyneenä.
Kiehauta karpalot ja sokeri ja anna jäähtyä.
Halkaise kakku kolmeksi levyksi. Levitä kakkulevyjen väliin karpalohilloa ja omena-kanelirahkaa.
Levitä loppu karpalohillo kakun pinnalle. Kiehauta vesi. Lisää hyytelösokeri, kiehauta ja anna hetken jäähtyä. Lusikoi hyytelö kiilteeksi hillon päälle.
Vaahdota kerma ja levitä se kakun reunoille.
Lumikarpalot
Pyöräytä karpalot Dansukker Vaaleassa siirapissa. Siivilöi päälle Dansukker Tomusokeria.
Reseptin on laatinut