Ainekset
2 dl kohmeisia karpaloita
Kahvi-kinuskikastike
2 ½ dl kermaa
1 tl pikakahvijauhetta
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
25 g voita tai margariinia
Ohjeet
Mittaa kerma, pikakahvijauhe ja muscovado kattilaan ja kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Mausta lopuksi vaniljasokerilla ja sekoita joukkoon vielä voi tai margariini.
Tarjoa kuuma kinuskikastike kohmeisten karpaloiden kanssa.
Vinkki!
Tuunaa kinuskista mieleinen erilaisilla likööreillä tai makusiirapeilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?