Karpaloita kahvi-kinuskikastikkeella

Kohmeiset karpalot tarjotaan kuuman, kahvilla maustetun kinuskikastikkeen kanssa.

2 annosta

PT10M

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl kohmeisia karpaloita

Kahvi-kinuskikastike
2 ½ dl kermaa
1 tl pikakahvijauhetta
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
25 g voita tai margariinia

Ohjeet

Mittaa kerma, pikakahvijauhe ja muscovado kattilaan ja kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Mausta lopuksi vaniljasokerilla ja sekoita joukkoon vielä voi tai margariini.

Tarjoa kuuma kinuskikastike kohmeisten karpaloiden kanssa.

Vinkki!
Tuunaa kinuskista mieleinen erilaisilla likööreillä tai makusiirapeilla.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?