Karpaloinen uunijäätelö

Keksipohjainen karpalouunijäätelö voidaan tehdä annoskulhoihin tai isompaan uunivuokaan.

noin 6 annosta

PT10M

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g kaurakeksejä murustettuna
½–1 l vaniljajäätelöä (annoskulhoihin riittää pienempi määrä)
4–5 dl karpaloita

Marenki
4 munanvalkuaista
2 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Jaa murustetut kaurakeksit uuninkestäviin annoskulhoihin tai isompaan uunivuokaan. Leikkaa jäätelö paloiksi tai pyöritä siitä pallot keksinmurujen päälle. Ripottele sekaan tuoreet tai jäiset karpalot.

Vaahdota valkuaiset kovaksi, valkoiseksi vaahdoksi. Lisää koko ajan sekoittaen joukkoon sokerit.

Levitä marenki jäätelön päälle siten, että jäätelö on kokonaan marengin peitossa. Laita 225–250-asteiseen uuniin ja vahdi uuninluukulla, kunnes marenki saa hieman väriä.

Koristele muutamalla karpalolla ja tarjoa heti!
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.