Ainekset
200 g kaurakeksejä murustettuna
½–1 l vaniljajäätelöä (annoskulhoihin riittää pienempi määrä)
4–5 dl karpaloita
Marenki
4 munanvalkuaista
2 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Jaa murustetut kaurakeksit uuninkestäviin annoskulhoihin tai isompaan uunivuokaan. Leikkaa jäätelö paloiksi tai pyöritä siitä pallot keksinmurujen päälle. Ripottele sekaan tuoreet tai jäiset karpalot.
Vaahdota valkuaiset kovaksi, valkoiseksi vaahdoksi. Lisää koko ajan sekoittaen joukkoon sokerit.
Levitä marenki jäätelön päälle siten, että jäätelö on kokonaan marengin peitossa. Laita 225–250-asteiseen uuniin ja vahdi uuninluukulla, kunnes marenki saa hieman väriä.
Koristele muutamalla karpalolla ja tarjoa heti!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!