Karpaloinen uunijäätelö

Keksipohjainen karpalouunijäätelö voidaan tehdä annoskulhoihin tai isompaan uunivuokaan.

noin 6 annosta

PT10M

15 minuuttia

Arviot (3 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g kaurakeksejä murustettuna
½–1 l vaniljajäätelöä (annoskulhoihin riittää pienempi määrä)
4–5 dl karpaloita

Marenki
4 munanvalkuaista
2 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Jaa murustetut kaurakeksit uuninkestäviin annoskulhoihin tai isompaan uunivuokaan. Leikkaa jäätelö paloiksi tai pyöritä siitä pallot keksinmurujen päälle. Ripottele sekaan tuoreet tai jäiset karpalot.

Vaahdota valkuaiset kovaksi, valkoiseksi vaahdoksi. Lisää koko ajan sekoittaen joukkoon sokerit.

Levitä marenki jäätelön päälle siten, että jäätelö on kokonaan marengin peitossa. Laita 225–250-asteiseen uuniin ja vahdi uuninluukulla, kunnes marenki saa hieman väriä.

Koristele muutamalla karpalolla ja tarjoa heti!
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!