Karpalohyytelö

Tee itse mehusta karpalohyytelöä tai puolukkahyytelöä suolaisten ruokien lisäkkeeksi.

PT40M

45 minuuttia

Arviot (708 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

400 g karpaloita tai puolukoita
7 dl vettä
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
 

Ohjeet

Keitä marjoista ja vedestä vahvaa mehua 7 1/2 dl. Siivilöi. Sekoita mehu ja hillo-marmeladisokeri. Keitä 5–10 minuuttia. (Voit kokeilla hyytelöitymistä tiputtamalla ruokalusikallisen seosta kylmälle lautaselle ja jäähdyttämällä sen nopeasti jääkaapissa. Vedä lusikalla vako hyytelön keskelle – jos vako ei umpeudu, hyytelö on valmista. Muussa tapauksessa jatka keittämistä ja toista testi).

Jäähdytä vartti ja purkita. Pane jääkaappiin ja anna jäähtyä seuraavaan päivään.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!