Karpalohyve

Helppo jälkiruoka rahkasta, pirteistä karpaloista ja vaniljavaahdosta.

4–6 annosta

PT10M

10 minuuttia

Arviot (4 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
200 g vaniljalla maustettua rahkaa
2–3 dl karpaloita
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2–3/4 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl talkkunajauhoja TAI leseitä/muromysliä

Ohjeet

Vaahdota vaniljakastike, lisää joukkoon rahka sekä karpalot, vaniljasokeri ja siirappi. Sekoita lopuksi joukkoon talkkunajauhot, leseet tai muromysli. Koristele annokset karpaloilla.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?