Karpalo-suklaapatukka

Karpalo, suklaa ja pähkinät maustavat tämän viljaisen välipalapatukan.

15 kpl

PT40M

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

100 g cashewpähkinöitä
70 g (1 dl) seesaminsiemeniä
25 g gojimarjoja
75 g tummaa suklaata
40 g (1 dl) soijajauhoa
80 g (1 dl) Dansukker Fariinisokeria
150 g (1 dl) Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
120 g (3 dl) neljänviljan hiutaleita
½ dl vettä
110 g (2 dl) kuivattuja karpaloita

Pyörittelyyn

60 g (1 dl) kookoshiutaleita

Ohjeet

Mittaa pähkinät, siemenet, gojimarjat ja suklaa leikkuuterällä varustetun monitoimikoneen astiaan. Pyöräytä karkeaksi rouheeksi.

Lisää soijajauho, sokeri, siirappi, hiutaleet, vesi ja karpalot ja pyöräytä aineet sekaisin.

Ripottele työpöydälle kookoshiutaleita, kumoa seos hiutaleiden päälle ja paloittele. Pyörittele ja muotoile palat kookoshiutaleiden avulla patukoiksi ja siirrä ne leivinpaperoidulle pellille.

Paista uunissa 150 asteessa 25 minuuttia.

Jäähdytä ja pakkaa. Säilytä kuivassa ja viileässä. 
 

Yksi karpalo-suklaapatukka sisältää
Energiaa 1000 kJ / 239 kcal
Hiilihydraattia 29 g
Rasvaa 11 g
Proteiinia 5 g
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?