Ainekset
100 g cashewpähkinöitä
70 g (1 dl) seesaminsiemeniä
25 g gojimarjoja
75 g tummaa suklaata
40 g (1 dl) soijajauhoa
80 g (1 dl) Dansukker Fariinisokeria
150 g (1 dl) Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
120 g (3 dl) neljänviljan hiutaleita
½ dl vettä
110 g (2 dl) kuivattuja karpaloita
Pyörittelyyn
60 g (1 dl) kookoshiutaleita
Ohjeet
Mittaa pähkinät, siemenet, gojimarjat ja suklaa leikkuuterällä varustetun monitoimikoneen astiaan. Pyöräytä karkeaksi rouheeksi.
Lisää soijajauho, sokeri, siirappi, hiutaleet, vesi ja karpalot ja pyöräytä aineet sekaisin.
Ripottele työpöydälle kookoshiutaleita, kumoa seos hiutaleiden päälle ja paloittele. Pyörittele ja muotoile palat kookoshiutaleiden avulla patukoiksi ja siirrä ne leivinpaperoidulle pellille.
Paista uunissa 150 asteessa 25 minuuttia.
Jäähdytä ja pakkaa. Säilytä kuivassa ja viileässä.
Yksi karpalo-suklaapatukka sisältää
Energiaa 1000 kJ / 239 kcal
Hiilihydraattia 29 g
Rasvaa 11 g
Proteiinia 5 g
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!