Karpalo-suklaapatukka

Karpalo, suklaa ja pähkinät maustavat tämän viljaisen välipalapatukan.

15 kpl

PT40M

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

100 g cashewpähkinöitä
70 g (1 dl) seesaminsiemeniä
25 g gojimarjoja
75 g tummaa suklaata
40 g (1 dl) soijajauhoa
80 g (1 dl) Dansukker Fariinisokeria
150 g (1 dl) Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
120 g (3 dl) neljänviljan hiutaleita
½ dl vettä
110 g (2 dl) kuivattuja karpaloita

Pyörittelyyn

60 g (1 dl) kookoshiutaleita

Ohjeet

Mittaa pähkinät, siemenet, gojimarjat ja suklaa leikkuuterällä varustetun monitoimikoneen astiaan. Pyöräytä karkeaksi rouheeksi.

Lisää soijajauho, sokeri, siirappi, hiutaleet, vesi ja karpalot ja pyöräytä aineet sekaisin.

Ripottele työpöydälle kookoshiutaleita, kumoa seos hiutaleiden päälle ja paloittele. Pyörittele ja muotoile palat kookoshiutaleiden avulla patukoiksi ja siirrä ne leivinpaperoidulle pellille.

Paista uunissa 150 asteessa 25 minuuttia.

Jäähdytä ja pakkaa. Säilytä kuivassa ja viileässä. 
 

Yksi karpalo-suklaapatukka sisältää
Energiaa 1000 kJ / 239 kcal
Hiilihydraattia 29 g
Rasvaa 11 g
Proteiinia 5 g
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.