Karpalo-suklaapatukka

Karpalo, suklaa ja pähkinät maustavat tämän viljaisen välipalapatukan.

15 kpl

45 minuuttia

Arviot (0 st)

Ainekset

100 g cashewpähkinöitä
70 g (1 dl) seesaminsiemeniä
25 g gojimarjoja
75 g tummaa suklaata
40 g (1 dl) soijajauhoa
80 g (1 dl) Dansukker Fariinisokeria
150 g (1 dl) Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
120 g (3 dl) neljänviljan hiutaleita
½ dl vettä
110 g (2 dl) kuivattuja karpaloita

Pyörittelyyn

60 g (1 dl) kookoshiutaleita

Ohjeet

Mittaa pähkinät, siemenet, gojimarjat ja suklaa leikkuuterällä varustetun monitoimikoneen astiaan. Pyöräytä karkeaksi rouheeksi.

Lisää soijajauho, sokeri, siirappi, hiutaleet, vesi ja karpalot ja pyöräytä aineet sekaisin.

Ripottele työpöydälle kookoshiutaleita, kumoa seos hiutaleiden päälle ja paloittele. Pyörittele ja muotoile palat kookoshiutaleiden avulla patukoiksi ja siirrä ne leivinpaperoidulle pellille.

Paista uunissa 150 asteessa 25 minuuttia.

Jäähdytä ja pakkaa. Säilytä kuivassa ja viileässä. 
 

Yksi karpalo-suklaapatukka sisältää
Energiaa 1000 kJ / 239 kcal
Hiilihydraattia 29 g
Rasvaa 11 g
Proteiinia 5 g
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Syksyn hurmaavat omenaherkut

Mikä olisikaan houkuttelevampi piristys syksyn pimeneviin iltoihin kuin herkullinen omenakakku tai pirteä omppuhillo vaikka pannarin kaveriksi.

Poimi pirteä puolukka!

Raikkaan kirpeät puolukat ovat monikäyttöisimpiä metsämarjojamme, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Omppusato purkkiin!

Säilö syksyn omppusato purkkiin näillä ihanilla ohjeilla.

Lettuja vai pannukakkua?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista.

Parhaat juustokakut

Juustokakku on nykyään makeista leivonnaisista varmasti yksi suosituin.

Etikettiautomaatti

Tee helposti värikkäitä ja kuvioituja etikettejä ja paikkakortteja.