Ainekset
4 dl kermaa
1 kanelitanko
1 maustemitallinen kardemummansiemeniä
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Kastike
1/2 l mansikoita
1 tl hienonnettua punaista chiliä
2 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
Ohjeet
Keitä kermaa, kanelitankoa ja kardemummansiemeniä kaksi minuuttia. Vatkaa joukkoon hyytelösokeri Multi ja keitä vielä puoli minuuttia. Siivilöi seos neljään lasiin. Säilytä jääkaapissa tarjoiluun saakka. Kasta lasit lämpimään veteen, jos kumoat vanukkaan lautasille.
Viipaloi mansikat. Sekoita mansikat, ruokokidesokeri ja chili kattilassa ja kiehauta. Tarjoile marjakastike kardemummavanukkaan kera.
Voit tehdä suklaavanukkaan, jos käytät kardemumman sijasta 1–2 rkl kaakaojauhetta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?