Karamellisoitu possu

Karamellisoitu, mausteinen possu on todellista herkkuruokaa, mutta kypsyminen vie useita tunteja. Voit valmistaa ruoan myös painekattilassa.

PT1H

6 tuntia

Arviot (66 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

800–900 g possun kassleria
3 valkosipulinkynttä
2 rkl tuoretta inkivääriä
2 rkl öljyä
1 l päärynämehua
4 tähtianista
2 rkl Dansukker Kanelisokeria
Kastike
3 dl paistolientä
½ dl soijakastiketta
1 dl Dansukker Fariinisokeria
3 valkosipulinkynttä
½ punainen mieto chilipaprika
mustapippuria myllystä
Koristeluun
chilipaprikaa
korianteria

Ohjeet

Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsennystä.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja inkivääri.

Kuumenna öljy pannulla ja paista kassler kauttaaltaan käännellen. Lisää valkosipuli, inkivääri ja päärynämehu sekä tähtianikset ja kanelisokeri. Kiehauta. Laita liha ja liemi reunalliseen uunivuokaan ja peitä foliolla.

Kypsennä 125 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 5 tuntia. Mikäli käytät kypsennyksessä painekattilaa, noudata reseptin alkuosuutta ja valmista painekattilassa. Kypsennä paineessa noin 60 minuuttia.

Ota liha pois liemestä ja ota sivuun 3 dl lientä. Lisää joukkoon soijakastike, fariinisokeri, hienonnetut valkosipulinkynnet ja hienonnettua chilipaprikaa. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen kasaan.

Leikkaa kasslerpaisti kuutioiksi ja kaada kastike joukkoon. Kuumenna halutessasi. Koristele annos tuoreella chilipaprikalla ja korianterilla.

Tarjoa seuraksi riisiä ja paistettuja wokkivihanneksia. 
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?