Karamellisoidut sitrusviipaleet

Karamellisoidut sitrusviipaleet kuivataan uunissa. Käytä niitä siman ja muiden kylmien juomien, leivonnaisten ja jälkiruokien koristeena.

PT25M

25 min + kuivatus

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Luomusitruunoita, -appelsiineja tai -limettejä

Dansukker Siro erikoishienoa sokeria tai Taloussokeria

Ohjeet

Kuumenna kiertoilmauuni 200–220 asteeseen. Leivinpaperoi uunipelti.

Leikkaa pestyt sitrukset noin 3 mm viipaleiksi. Aseta viipaleet talouspaperin päälle ja kuivaa viipaleista talouspaperilla nestettä pois.

Nosta viipaleet uunipellille ja ripottele hiukan sokeria viipaleille (noin 1 tl per sitrushedelmä).

Laita pelti uuniin ja karamellisoi viipaleita noin 20 minuuttia, raota uuninluukkua muutamia kertoja karamellisoinnin aikana kosteuden poistamiseksi. Kun viipaleissa on kaunis väri, sammuta uuni ja siirrä viipaleet uuniritilälle. Laita ritilä pellin päälle uuniin, jätä luukku raolleen ja kuivata jälkilämmössä.

Käytä juomien, leivonnaisten ja jälkiruokien koristeena.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!