Ainekset
Luomusitruunoita, -appelsiineja tai -limettejä
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria tai Taloussokeria
Ohjeet
Kuumenna kiertoilmauuni 200–220 asteeseen. Leivinpaperoi uunipelti.
Leikkaa pestyt sitrukset noin 3 mm viipaleiksi. Aseta viipaleet talouspaperin päälle ja kuivaa viipaleista talouspaperilla nestettä pois.
Nosta viipaleet uunipellille ja ripottele hiukan sokeria viipaleille (noin 1 tl per sitrushedelmä).
Laita pelti uuniin ja karamellisoi viipaleita noin 20 minuuttia, raota uuninluukkua muutamia kertoja karamellisoinnin aikana kosteuden poistamiseksi. Kun viipaleissa on kaunis väri, sammuta uuni ja siirrä viipaleet uuniritilälle. Laita ritilä pellin päälle uuniin, jätä luukku raolleen ja kuivata jälkilämmössä.
Käytä juomien, leivonnaisten ja jälkiruokien koristeena.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.