Kanelitryffelit

Kaneli-suklaatryffelit ovat loistavia herkkupaloja pikkujouluaikana. Voit maustaa seosta erilaisin leivontamaustein tai elintarvikearomein.

30 kpl

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

200 g tummaa suklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl kardemummaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Pinnalle
1 dl Dansukker Kanelisokeria

Ohjeet

Paloittele suklaa ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen. Laita suklaa leivontakulhoon ja lusikoi päälle tuorejuusto, kardemumma ja vaniljasokeri. Vatkaa sähkövatkaimella tai sekoita lusikalla tasaiseksi. Nosta seos jääkaappiin hetkeksi jähmettymään.

Kaada syvälle lautaselle kanelisokeria ja pyörittele tryffeliseoksesta pieniä palloja. Kääntele pallot kanelisokerissa ja nosta lautaselle. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.