Ainekset
200 g tummaa suklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl kardemummaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Pinnalle
1 dl Dansukker Kanelisokeria
Ohjeet
Paloittele suklaa ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen. Laita suklaa leivontakulhoon ja lusikoi päälle tuorejuusto, kardemumma ja vaniljasokeri. Vatkaa sähkövatkaimella tai sekoita lusikalla tasaiseksi. Nosta seos jääkaappiin hetkeksi jähmettymään.
Kaada syvälle lautaselle kanelisokeria ja pyörittele tryffeliseoksesta pieniä palloja. Kääntele pallot kanelisokerissa ja nosta lautaselle. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?