Kanelikorput

Kaneliset korput säilyvät pitkään. Tarjoa niitä kiisselin, kahvin tai teen kera.

noin 60 kpl

3 tuntia

Arviot (13 kpl)

Ainekset

5 dl maitoa
50 g hiivaa
2 kananmunaa
1 ½ dl Dansukker Luomu- tai Taloussokeria
1 ½ tl suolaa
2 dl leseitä
noin 13 dl hiivaleipäjauhoja
2 dl öljyä tai muuta juoksevaa rasvaa

Pinnalle
1 dl maitoa
1 dl Dansukker Kanelisokeria

Ohjeet

Valmista hiivataikina. Kohota ja leivo sämpylöiksi. Kohota ja paista 250 asteessa 10 minuuttia.

Halkaise sämpylät haarukalla pistellen. Lado sämpylänpuolikkaat pellille, kostuta pinta pullasiveltimen avulla maidolla ja ripota päälle kanelisokeria. Kuivaa korppuja 100 asteessa pari tuntia.

Vinkki!
Tarjoa korppuja appelsiinikeiton kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.