Ainekset
5 dl maitoa
50 g hiivaa
2 kananmunaa
1 ½ dl Dansukker Luomu- tai Taloussokeria
1 ½ tl suolaa
2 dl leseitä
noin 13 dl hiivaleipäjauhoja
2 dl öljyä tai muuta juoksevaa rasvaa
Pinnalle
1 dl maitoa
1 dl Dansukker Kanelisokeria
Ohjeet
Valmista hiivataikina. Kohota ja leivo sämpylöiksi. Kohota ja paista 250 asteessa 10 minuuttia.
Halkaise sämpylät haarukalla pistellen. Lado sämpylänpuolikkaat pellille, kostuta pinta pullasiveltimen avulla maidolla ja ripota päälle kanelisokeria. Kuivaa korppuja 100 asteessa pari tuntia.
Vinkki!
Tarjoa korppuja appelsiinikeiton kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!