Ainekset
2 munaa
3/4 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 tl kanelia
2 dl kuohukermaa
Kastike
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 dl omenatäysmehua
1–2 omenaa
Ohjeet
Vatkaa munat, tomusokeri ja vaniljasokeri kevyeksi ja ilmavaksi vaahdoksi. Lisää glukoosisiirappi ja kaneli. Vatkaa kerma kiinteäksi vaahdoksi toisessa astiassa. Kääntele kermavaahto munavaahtoon. Kumoa taikina vuokaan ja pane se pakastimeen 4–5 tunniksi.
Kiehauta glukoosisiirappi ja mehu. Kuori omenat ja paloittele ne pieniksi kuutioiksi. Lisää kuutiot lämpimään kastikkeeseen. Tarjoa haaleana jäädykkeen kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.