Kanelijäädyke ja omenakastiketta

Herkullinen, kanelinmakuinen jäädyke tarjoillaan omenakastikkeen kera.

6 annosta

PT1H

5 tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 munaa
3/4 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 tl kanelia
2 dl kuohukermaa
Kastike
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 dl omenatäysmehua
1–2 omenaa 

Ohjeet

Vatkaa munat, tomusokeri ja vaniljasokeri kevyeksi ja ilmavaksi vaahdoksi. Lisää glukoosisiirappi ja kaneli. Vatkaa kerma kiinteäksi vaahdoksi toisessa astiassa. Kääntele kermavaahto munavaahtoon. Kumoa taikina vuokaan ja pane se pakastimeen 4–5 tunniksi.

Kiehauta glukoosisiirappi ja mehu. Kuori omenat ja paloittele ne pieniksi kuutioiksi. Lisää kuutiot lämpimään kastikkeeseen. Tarjoa haaleana jäädykkeen kanssa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.