Kanelichurrot

Espanjassa churrotankoja syödään aamiaiseksi paksun suklaakaakaon kanssa.

noin 12 kpl

PT25M

20 minuuttia

Arviot (19 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
2 ½ dl vettä
½ dl öljyä
1 kananmuna

Paistamiseen
1 l auringonkukka- tai rypsiöljyä

Pinnalle
4 dl Dansukker Kanelisokeria

Ohjeet

1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kuumenna vesi ja öljy kiehuvaksi. Yhdistä ainekset ja sekoita taikina. Ota kattila liedeltä ja vatkaa seosta voimakkaasti, kunnes taikina sakenee. Anna jäähtyä pari minuuttia.

2. Lisää kevyesti vatkattu muna taikinaan. Vatkaa sähkövatkaimen taikinakoukuilla sileäksi.

3. Pursota leivinpaperille renkaiksi tai tangoiksi.

4. Kuumenna öljy. Nosta muutama churro kerrallaan kuumaan öljyyn, uppopaista pari minuuttia ja nostele talouspaperilla vuoratulle pellille. Kierittele churrot kanelisokerissa ja tarjoa suklaakaakaon kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?