Ainekset
2 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
2 ½ dl vettä
½ dl öljyä
1 kananmuna
Paistamiseen
1 l auringonkukka- tai rypsiöljyä
Pinnalle
4 dl Dansukker Kanelisokeria
Ohjeet
1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kuumenna vesi ja öljy kiehuvaksi. Yhdistä ainekset ja sekoita taikina. Ota kattila liedeltä ja vatkaa seosta voimakkaasti, kunnes taikina sakenee. Anna jäähtyä pari minuuttia.
2. Lisää kevyesti vatkattu muna taikinaan. Vatkaa sähkövatkaimen taikinakoukuilla sileäksi.
3. Pursota leivinpaperille renkaiksi tai tangoiksi.
4. Kuumenna öljy. Nosta muutama churro kerrallaan kuumaan öljyyn, uppopaista pari minuuttia ja nostele talouspaperilla vuoratulle pellille. Kierittele churrot kanelisokerissa ja tarjoa suklaakaakaon kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?