Ainekset
2 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
2 ½ dl vettä
½ dl öljyä
1 kananmuna
Paistamiseen
1 l auringonkukka- tai rypsiöljyä
Pinnalle
4 dl Dansukker Kanelisokeria
Ohjeet
1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kuumenna vesi ja öljy kiehuvaksi. Yhdistä ainekset ja sekoita taikina. Ota kattila liedeltä ja vatkaa seosta voimakkaasti, kunnes taikina sakenee. Anna jäähtyä pari minuuttia.
2. Lisää kevyesti vatkattu muna taikinaan. Vatkaa sähkövatkaimen taikinakoukuilla sileäksi.
3. Pursota leivinpaperille renkaiksi tai tangoiksi.
4. Kuumenna öljy. Nosta muutama churro kerrallaan kuumaan öljyyn, uppopaista pari minuuttia ja nostele talouspaperilla vuoratulle pellille. Kierittele churrot kanelisokerissa ja tarjoa suklaakaakaon kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.