Kandisokerikeksit

Kandisokerikeksit ovat herkullisia kahvin kera. Bastogne-tyyppiset keksit sopivat hyvin myös juustokakkujen ja torttujen pohjaksi murustettuna.

12−16 kpl

15 min + 1 vrk

Arviot (34 kpl)

Ainekset

100 g voita tai margariinia

½ dl Dansukker Tummaa siirappia

1 dl Dansukker Ruokokidesokeria

3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl inkivääriä

1 tl kanelia

ripaus neilikkaa

Ohjeet

Vaahdota huoneenlämpöinen rasva, siirappi ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet tasaiseksi taikinaksi.

Muotoile vehnäjauhoja apuna käyttäen tangoksi ja litistä tasapaksuksi. Kääri kelmun sisään. Laita taikina lepäämään jääkaappiin yön yli.

Leikkaa kovettunut taikina tasakokoisiksi suorakaiteen mallisiksi kekseiksi ja paista 175−200 asteisen uunin keskiritilätasolla noin 10 minuuttia.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!