Ainekset
100 g voita tai margariinia
½ dl Dansukker Tummaa siirappia
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl inkivääriä
1 tl kanelia
ripaus neilikkaa
Ohjeet
Vaahdota huoneenlämpöinen rasva, siirappi ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet tasaiseksi taikinaksi.
Muotoile vehnäjauhoja apuna käyttäen tangoksi ja litistä tasapaksuksi. Kääri kelmun sisään. Laita taikina lepäämään jääkaappiin yön yli.
Leikkaa kovettunut taikina tasakokoisiksi suorakaiteen mallisiksi kekseiksi ja paista 175−200 asteisen uunin keskiritilätasolla noin 10 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!