Kandisokerikeksit

Kandisokerikeksit ovat herkullisia kahvin kera. Bastogne-tyyppiset keksit sopivat hyvin myös juustokakkujen ja torttujen pohjaksi murustettuna.

12−16 kpl

PT10M

15 min + 1 vrk

Arviot (50 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

100 g voita tai margariinia

½ dl Dansukker Tummaa siirappia

1 dl Dansukker Ruokokidesokeria

3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl inkivääriä

1 tl kanelia

ripaus neilikkaa

Ohjeet

Vaahdota huoneenlämpöinen rasva, siirappi ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet tasaiseksi taikinaksi.

Muotoile vehnäjauhoja apuna käyttäen tangoksi ja litistä tasapaksuksi. Kääri kelmun sisään. Laita taikina lepäämään jääkaappiin yön yli.

Leikkaa kovettunut taikina tasakokoisiksi suorakaiteen mallisiksi kekseiksi ja paista 175−200 asteisen uunin keskiritilätasolla noin 10 minuuttia.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?