Kandisokerikeksit

Kandisokerikeksit ovat herkullisia kahvin kera. Bastogne-tyyppiset keksit sopivat hyvin myös juustokakkujen ja torttujen pohjaksi murustettuna.

12−16 kpl

15 min + 1 vrk

Arviot (0 st)

Ainekset

100 g voita tai margariinia

½ dl Dansukker Tummaa siirappia

1 dl Dansukker Ruokokidesokeria

3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl inkivääriä

1 tl kanelia

ripaus neilikkaa

Ohjeet

Vaahdota huoneenlämpöinen rasva, siirappi ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet tasaiseksi taikinaksi.

Muotoile vehnäjauhoja apuna käyttäen tangoksi ja litistä tasapaksuksi. Kääri kelmun sisään. Laita taikina lepäämään jääkaappiin yön yli.

Leikkaa kovettunut taikina tasakokoisiksi suorakaiteen mallisiksi kekseiksi ja paista 175−200 asteisen uunin keskiritilätasolla noin 10 minuuttia.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Syksyn hurmaavat omenaherkut

Mikä olisikaan houkuttelevampi piristys syksyn pimeneviin iltoihin kuin herkullinen omenakakku tai pirteä omppuhillo vaikka pannarin kaveriksi.

Poimi pirteä puolukka!

Raikkaan kirpeät puolukat ovat monikäyttöisimpiä metsämarjojamme, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Omppusato purkkiin!

Säilö syksyn omppusato purkkiin näillä ihanilla ohjeilla.

Lettuja vai pannukakkua?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista.

Parhaat juustokakut

Juustokakku on nykyään makeista leivonnaisista varmasti yksi suosituin.

Etikettiautomaatti

Tee helposti värikkäitä ja kuvioituja etikettejä ja paikkakortteja.