Ainekset
2–3 luomuappelsiinia tai muita sitrushedelmiä
Sokeriliemi
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 1/2 dl vettä
1/2 dl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Sokerointiin
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Ohjeet
Pese hedelmät huolellisesti lämpimällä vedellä. Kuori ne ohuelti esim. perunankuorimaveitsellä varoen valkoista osaa, joka maistuu kitkerälle. Leikkaa kuoret ohuiksi suikaleiksi.
Pane kuorisuikaleet kattilaan ja kaada päälle kylmää vettä. Kiehauta ja anna kiehua 5 minuuttia. Siivilöi kuoret, vaihda vesi ja keitä uudelleen 5 minuuttia.
Kiehauta sokeri, vesi ja siirappi paksupohjaisessa kattilassa. Lisää kuorisuikaleet ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia tai kunnes liemi sakenee.
Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä. Siivilöi kuoret ja kierittele sokerissa. Säilytä rasiassa huoneenlämmössä.
Vinkki!
Käytä sokeriliemi juomien makeuttamiseen tai jäätelön ja muiden jälkiruokien kastikkeena.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.