Ainekset
2–3 luomuappelsiinia tai muita sitrushedelmiä
Sokeriliemi
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 1/2 dl vettä
1/2 dl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Sokerointiin
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Ohjeet
Pese hedelmät huolellisesti lämpimällä vedellä. Kuori ne ohuelti esim. perunankuorimaveitsellä varoen valkoista osaa, joka maistuu kitkerälle. Leikkaa kuoret ohuiksi suikaleiksi.
Pane kuorisuikaleet kattilaan ja kaada päälle kylmää vettä. Kiehauta ja anna kiehua 5 minuuttia. Siivilöi kuoret, vaihda vesi ja keitä uudelleen 5 minuuttia.
Kiehauta sokeri, vesi ja siirappi paksupohjaisessa kattilassa. Lisää kuorisuikaleet ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia tai kunnes liemi sakenee.
Ota kattila liedeltä ja anna jäähtyä. Siivilöi kuoret ja kierittele sokerissa. Säilytä rasiassa huoneenlämmössä.
Vinkki!
Käytä sokeriliemi juomien makeuttamiseen tai jäätelön ja muiden jälkiruokien kastikkeena.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!