Ainekset
500 g broilerinfileetä
(500 g tuoretta ananasta)
Marinadi
2 rkl Dansukker Tummaa siirappia
1 dl persikka- tai mangososetta
1 rkl etikkaa
2 tl currya jauheena
½ tl suolaa
Grillaukseen
öljyä
Lisäksi
200 g ranskankermaa tai maustamatonta jogurttia
2 tl Dansukker Tummaa siirappia
ripaus suolaa
½ ruukkua korianteria tai minttua
mustapippuria myllystä
Ohjeet
Paloittele broilerinfileet sopiviksi suupaloiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja laita broileripalat marinadiin maustumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli.
(Paloittele ananas sopiviksi suupaloiksi.) Pujota ainekset varrastikkuihin. Mikäli käytät puisia varrastikkuja, laita ne veteen likoamaan viideksitoista minuutiksi ennen käyttöä.
Grillaa kuumassa öljytyssä grillissä välillä käännellen.
Valmista seuraksi kastike. Sekoita ranskankerman tai jogurtin joukkoon siirappia, ripaus suolaa ja hienonnettua korianteria tai minttua. Rouhi joukkoon mustapippuria. Tarkista maku.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!