Ainekset
500 g broilerinfileetä
(500 g tuoretta ananasta)
Marinadi
2 rkl Dansukker Tummaa siirappia
1 dl persikka- tai mangososetta
1 rkl etikkaa
2 tl currya jauheena
½ tl suolaa
Grillaukseen
öljyä
Lisäksi
200 g ranskankermaa tai maustamatonta jogurttia
2 tl Dansukker Tummaa siirappia
ripaus suolaa
½ ruukkua korianteria tai minttua
mustapippuria myllystä
Ohjeet
Paloittele broilerinfileet sopiviksi suupaloiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja laita broileripalat marinadiin maustumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli.
(Paloittele ananas sopiviksi suupaloiksi.) Pujota ainekset varrastikkuihin. Mikäli käytät puisia varrastikkuja, laita ne veteen likoamaan viideksitoista minuutiksi ennen käyttöä.
Grillaa kuumassa öljytyssä grillissä välillä käännellen.
Valmista seuraksi kastike. Sekoita ranskankerman tai jogurtin joukkoon siirappia, ripaus suolaa ja hienonnettua korianteria tai minttua. Rouhi joukkoon mustapippuria. Tarkista maku.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.