Kalaa ja vokattuja kasviksia

2 annosta 20 minuuttia
Hieman kepeämpi lounas – kotimaista valkoista kalaa ja vokattuja kasviksia
Kalaa ja vokattuja kasviksia
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 porkkana
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • ½ tl punaista chilirouhetta
  • 1–2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 300 g valkoista kalafileetä esim. ahventa tai kuhaa
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • tuoretta korianteria

Suikaloi esikäsitellyt kasvikset. Kuumenna öljy, lisää chilirouhe, inkivääri sekä valkosipulisuikaleet ja anna kiehahtaa. Lisää loput kasvissuikaleet. Kypsennä 3–4 minuuttia, pannun sisältöä silloin tällöin käännellen. Mausta siirapilla, suolalla ja pippurilla.

Paista kalafileet ruokaöljyssä. Mausta soijakastikkeella. Siirrä lautasille ja annostele kasvikset päälle. Viimeistele annokset silputulla korianterilla. Nauti heti.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker