Vuokaan
Kostutus
Täyte
Koristeluun
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lusikoi taikina voideltuun ja jauhotettuun kahvikakkuvuokaan (n. 1½ l).
Paista 175-asteisessa uunissa alimmalla ritilätasolla noin 30 minuuttia, tai kunnes kakku alkaa irrota vuoan reunoilta. Kumoa vuoastaan ja anna jäähtyä hetki.
Laita kakku takaisin paistovuokaan ja valuta päälle kostutusliemi.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta vadelmasurvoksella, sokerilla ja vaniljasokerilla. Tarkista maku.
Kumoa kakku ja laita täyte kakun keskelle. Koristele vadelmilla tai muilla marjoilla.
Vinkki!
Maidottoman kakun saat, kun voitelet vuoan maidottomalla rasvalla ja käytät täytteeseen kuohukerman sijaan esim. vaahdotettua kaurapohjaista vispikermaa.
Reseptin on laatinut