Juustosalaattia ja sahramikastiketta

4 annosta 10 minuuttia
Tyylikäs salaatti vaikka pikkujoulun tai uuden vuoden juhlien alkuruoaksi.
Juustosalaattia ja sahramikastiketta
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 2–3 dl punaista mangoldisalaattia
  • 2–3 dl rucolaa
  • 3–4 tuoretta viikunaa
  • 2 dl kuutioitua fetajuustoa
  • 2 dl murennettua sinihomejuustoa

Kastike

  • 1 rkl kuumaa vettä
  • 1/2 g sahramia
  • 3 rkl öljyä
  • 1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Huuhdo salaatti huolellisesti ja valuta. Jaa salaatti neljälle lautaselle. Huuhdo viikunat ja leikkaa ne lohkoiksi. Aseta lohkot lautasille. Ripottele feta ja homejuusto salaatin päälle. Sekoita sahrami kuumaan veteen pienessä kulhossa ja anna seistä viisi minuuttia. Lisää öljy ja siirappi ja sekoita hyvin. Tiputtele kastike salaatin päälle. Tarjoa maukkaan leivän kera.

Reseptin on laatinut

Dansukker