Ainekset
2–3 dl punaista mangoldisalaattia
2–3 dl rucolaa
3–4 tuoretta viikunaa
2 dl kuutioitua fetajuustoa
2 dl murennettua sinihomejuustoa
Kastike
1 rkl kuumaa vettä
1/2 g sahramia
3 rkl öljyä
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Huuhdo salaatti huolellisesti ja valuta. Jaa salaatti neljälle lautaselle. Huuhdo viikunat ja leikkaa ne lohkoiksi. Aseta lohkot lautasille. Ripottele feta ja homejuusto salaatin päälle. Sekoita sahrami kuumaan veteen pienessä kulhossa ja anna seistä viisi minuuttia. Lisää öljy ja siirappi ja sekoita hyvin. Tiputtele kastike salaatin päälle. Tarjoa maukkaan leivän kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?