Juustoleipää ja omenaa vaniljavaahdolla

Pannulla paistettuja, lämpimiä omena- ja juustokuutioita vaniljakastikkeen kera.

2–4 annosta

PT10M

10 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 omenaa
200 g juustoleipää
25 g voita tai margariinia paistamiseen
1/2 tl Dansukker Kanelisokeria
1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Ohjeet

Kuori omenat ja poista siemenkota. Kuutioi omenat ja juustoleipä. Sulata rasva pannussa ja kääntele omenoita kuumassa pannussa hetki. Lisää kanelisokeri ja siirappi. Lisää hetken päästä juustokuutiot, kääntele varovasti, kunnes juusto kuumenee. Jaa annoskulhoihin ja vaahdota seuraksi vaniljakastiketta.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.