Ainekset
2 omenaa
200 g juustoleipää
25 g voita tai margariinia paistamiseen
1/2 tl Dansukker Kanelisokeria
1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
Ohjeet
Kuori omenat ja poista siemenkota. Kuutioi omenat ja juustoleipä. Sulata rasva pannussa ja kääntele omenoita kuumassa pannussa hetki. Lisää kanelisokeri ja siirappi. Lisää hetken päästä juustokuutiot, kääntele varovasti, kunnes juusto kuumenee. Jaa annoskulhoihin ja vaahdota seuraksi vaniljakastiketta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?