Juustoleipää ja omenaa vaniljavaahdolla

Pannulla paistettuja, lämpimiä omena- ja juustokuutioita vaniljakastikkeen kera.

2–4 annosta

PT10M

10 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 omenaa
200 g juustoleipää
25 g voita tai margariinia paistamiseen
1/2 tl Dansukker Kanelisokeria
1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Ohjeet

Kuori omenat ja poista siemenkota. Kuutioi omenat ja juustoleipä. Sulata rasva pannussa ja kääntele omenoita kuumassa pannussa hetki. Lisää kanelisokeri ja siirappi. Lisää hetken päästä juustokuutiot, kääntele varovasti, kunnes juusto kuumenee. Jaa annoskulhoihin ja vaahdota seuraksi vaniljakastiketta.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?