Juusto-kinkkuskonssit

Kinkun ja juuston herkullinen yhdistelmä toimii aina! Nauti iltateen kera.

noin 12 kpl

30 minuuttia

Arviot (2 kpl)

Ainekset

3 dl kermaviiliä
2 kananmunaa
1 dl vettä
50 g juoksevaa margariinia
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia tai Leipäsiirappia
1 tl suolaa
1 dl kauraleseitä
1 rkl leivinjauhetta
noin 6 dl vehnäjauhoja
150 g juustokuutioita
100 g palvikinkkukuutioita
100 g maissia
(25 g jalapenokuutioita)

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset pehmeäksi taikinaksi. Annostele taikina voidellulle muffinipellille, amerikanmuffinivuokiin tai voideltuihin uuniannosvuokiin. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia. Juusto-kinkkuskonssit ovat parhaimmillaan vasta paistettuina.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.