Juusto-kinkkuskonssit

Kinkun ja juuston herkullinen yhdistelmä toimii aina! Nauti juusto-kinkkuskonssit iltateen kera.

noin 12 kpl

PT25M

30 minuuttia

Arviot (15 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 dl kermaviiliä
2 kananmunaa
1 dl vettä
50 g juoksevaa margariinia
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia tai Leipäsiirappia
1 tl suolaa
1 dl kauraleseitä
1 rkl leivinjauhetta
noin 6 dl vehnäjauhoja
150 g juustokuutioita
100 g palvikinkkukuutioita
100 g maissia
(25 g jalapenokuutioita)

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset pehmeäksi taikinaksi. Annostele taikina voidellulle muffinipellille, amerikanmuffinivuokiin tai voideltuihin uuniannosvuokiin. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia. Juusto-kinkkuskonssit ovat parhaimmillaan vasta paistettuina.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Maustekakku

Joulun parhaat kahvikakut

Mehevät kuivakakut, kuten taatelikakku, maustekakku, hedelmäkakku, piimäkakku ja suklaakakku, kuuluvat ehdottomasti joulun perinteisiin leivonnaisiin. Leivo herkullinen joulukakku omaan kahvipöytään tai anna lahjaksi!

Mallasleipä

Leivo maistuvat joululeivät

Joulun kalapöytä ja myöhäisillan kinkkuvoileipä kaipaavat seurakseen itse leivottua saaristolaisleipää tai joululimppua, joita perinteinen Tumma siirappi mehevöittää. Tuoksuva leipä on myös toivottu joulutuliainen.

Omena-kanelitoffee

Itse tehdyt joulumakeiset

Jouluun kuuluvat itse tehdyt fudget, kermatoffeet, marmeladit, tryffelit, minttusuklaat, karamellit ja paahdetut mantelit. Omaan herkutteluun tai lahjaksi ystävälle!

Viikuna-omenamarmeladi

Ruokalahjaideat

Yllätä ystävä, hurmaa anoppi tai ilahduta naapuria itse tehdyllä ruokalahjalla! Hyviä ideoita ovat kahvikakut, leivät, hillot, mehut, kaakao-ainekset, makeiset, naposteltavat, keksit ja pikkuleipäainekset purkissa.

Granaattiomenalohi

Herkkuja joulupöytäään

Parasta joulussa on ruoka! Graavilohta, kinkkua, kalkkunaa, lanttulaatikkoa, silliä – mitä herkkuja sinun joulupöydässäsi tarjotaan?

Lumiukon kuuma kylpy

Joulujuomat

Lämmin glögi punaviinillä tai mehulla ja suklainen kaakao runsaasti koristeltuna maistuvat jo ennen joulua, joulunpyhinä ja joulun jälkeen talven jatkuessa.