Ainekset
Taikina
50 g voita
50 g hiivaa
1/2 dl kädenlämpöistä vettä
2 dl piimää
1 tl suolaa
1 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia
2 munaa
8–9 dl (480–540 g) vehnäjauhoja
Täyte
9 isoa tai 18 pientä viipaletta palvikinkkua
18 viipaletta kovaa juustoa (esim. emmentalia)
18 palaa punaista paprikaa
Voiteluun
1 muna
Ohjeet
1. Sulata voi kattilassa.
2. Liuota hiiva kulhossa kädenlämpöiseen veteen.
3. Lisää piimä, voisula, suola, siirappi, munat ja suurin osa vehnäjauhoista. Vaivaa taikinaksi.
4. Anna taikinan nousta liinan alla noin 30 min.
5. Sirottele pöydälle jauhoja ja kumoa taikina kulhosta. Vaivaa taikinaa, kunnes siitä tulee kiiltävää ja notkeaa.
6. Kaulitse taikina ½ cm paksuksi neliön muotoiseksi levyksi. Leikkaa levy yhdeksäksi pieneksi neliöksi. Jaa neliöt vinottain kahtia 18 kolmioksi.
7. Laita jokaiselle kolmiolle kinkkua, juustoa ja palanen punaista paprikaa ja kääri ne rullalle ulkoreunasta alkaen kolmion kärkeä kohti.
8. Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen.
9. Laita sarvet pellille leivinpaperin päälle. Anna niiden nousta 20 minuuttia.
10. Voitele vatkatulla munalla ja paista 10–15 minuuttia uunin keskiosassa kullanruskeiksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!