Juhlava vaniljakastike

Kokeile reseptiä: juhlavaan vaniljakastikkeeseen lisätään kermavaahtoa.

4 annosta

5 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 keltuaista
3 dl maitoa
3/4 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl perunajauhoja
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1–2 dl kuohukermaa vaahdotettuna

Ohjeet

Sekoita keltuaiset, maito, tomusokeri ja perunajauhot kattilassa. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Älä keitä. Siivilöi kastike halutessasi ja anna jäähtyä. Lisää vaniljasokeri. Sekoita kastikkeen joukkoon kermavaahtoa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?