Ainekset
3 kananmunaa
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl vehnäjauhoja
½ perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vuokaan
nokare voita
¾ dl korppujauhoja tai kookoshiutaleita
Kostutus
2 dl maitokahvia
Täyte
1 prk karamellisoitua kondensoitua maitoa
3–4 banaania viipaleina
(poksusokeria leivontahyllyltä)
Pinnalle
2 1/2 dl kuohu- tai vispikermaa
1–2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
pehmeitä kultaisia koristehelmiä tai muita koristeita mielesi mukaan
Ohjeet
Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kääntele varoen tasaiseksi.
Voitele ja jauhota halkaisijaltaan noin 22 cm irtopohjainen kakkuvuoka ja kaada taikina vuokaan. Kypsennä 175-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 30 minuuttia tai kunnes kakku irtoaa vuoan reunoista. Kumoa kakku ja jäähdytä.
Leikkaa kakku kolmeen osaan.
Keitä kahvia ja sekoita joukkoon maitoa.
Kostuta kakkupohjat maitokahvilla.
Levitä molempiin kerroksiin täytteeksi puoli purkillista karamellisoitua kondensoitua maitoa ja viipaloi päälle banaania. (Lisää banaanien päälle halutessasi poksusokeria.)
Kokoa kakku kerroksittain pohjalevyt kostuttaen.
Vaahdota kerma ja mausta sokereilla.
Levitä kermavaahto runsaaksi kerrokseksi kakun pinnalle ja ripottele koristeeksi runsaasti koristerakeita tai muita koristeita.
Vinkki!
Mikäli haluat järjestää unohtumattoman yllätyksen, kätke kakun väliin poksusokeria, jota löydät hyvin varusteltujen markettien leivontahyllyltä. Näin kakku poksuu kilpaa rakettien kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.