Ainekset
150–200 g kylmäsavustettua kirjolohta
150–200 g graavisuolattua lohta
1 sipuli tai pala purjosipulia
½ dl tilli- tai ruohosipulisilppua
2 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 tl sitruuna- tai limepippuria tai ripaus valkopippuria
200 g smetanaa tai ranskankermaa
Koristeluun
kylmäsavustettua tai graavilohta
ruohosipulia tai tilliä
sitruunalohkoja
Ohjeet
Leikkaa kalapalat pieniksi kuutioiksi.
Hienonna sipuli tai purjosipuli sekä tilli tai ruohosipuli. Sekoita fariinisokeri, pippuri sekä smetana tai ranskankerma keskenään. Sekoita kastike muiden ainesten joukkoon. Tarkista maku.
Koristele kylmäsavustetulla tai graavilohella, ruohosipulilla tai tillillä ja sitruunalohkoilla.
Säilytä suojattuna jääkaapissa.
Juhlava lohitahna sopii vaikkapa crustadien täytteeksi tai voileipäkakun väliin. Tarjoa myös ruisnappien seurana tai voileipien päällä. Jos haluat pursotettavan moussen, jauha ainekset tehosekoittimella tai sauvasekoittimella.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!