Juhlava lohitahna

Lohitahna sopii crustadien, ruisnappien, voileipien, cocktailpiirakoiden tai voileipäkakun täytteeksi.

PT10M

15 minuuttia

Arviot (84 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

150–200 g kylmäsavustettua kirjolohta
150–200 g graavisuolattua lohta
1 sipuli tai pala purjosipulia
½ dl tilli- tai ruohosipulisilppua
2 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 tl sitruuna- tai limepippuria tai ripaus valkopippuria
200 g smetanaa tai ranskankermaa

Koristeluun
kylmäsavustettua tai graavilohta
ruohosipulia tai tilliä
sitruunalohkoja

Ohjeet

Leikkaa kalapalat pieniksi kuutioiksi.

Hienonna sipuli tai purjosipuli sekä tilli tai ruohosipuli. Sekoita fariinisokeri, pippuri sekä smetana tai ranskankerma keskenään. Sekoita kastike muiden ainesten joukkoon. Tarkista maku.

Koristele kylmäsavustetulla tai graavilohella, ruohosipulilla tai tillillä ja sitruunalohkoilla.

Säilytä suojattuna jääkaapissa.

Juhlava lohitahna sopii vaikkapa crustadien täytteeksi tai voileipäkakun väliin. Tarjoa myös ruisnappien seurana tai voileipien päällä. Jos haluat pursotettavan moussen, jauha ainekset tehosekoittimella tai sauvasekoittimella.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!