Joulutikkarit

Näita kivoja tikkareita kannattaa tehdä muulloinkin kuin jouluna. Niitä voi maustaa, värjätä ja koristella eri tavoin.

15 kpl

PT40M

40 minuuttia

Arviot (194 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
1/2 dl vettä
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
elintarvikearomeja ja -värejä sekä strösseleitä maustamiseen, värjäämiseen ja koristeluun

Ohjeet

Sekoita sokeri, vesi ja siirappi kattilassa. Keitä seos noin 160 °C:een.

Jos sinulla ei ole sokerimittaria, keitä seosta niin pitkään, että se alkaa selvästi olla paksun siirappimainen.

Lisää valitsemasi maku- ja väriaine ja mahdollinen koriste.

Asettele tikkarintikut leivinpaperoidulle pellille, kaada sokeriliemi varovasti niiden päälle.  Anna jäähtyä.

Säilytä tikkarit kuivassa ja viileässä paikassa.

Vinkki!

Voit lisätä esimerkiksi hieman mansikka-raparperimehua keitoksen joukkoon heti alkuvaiheessa makua antamaan.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!