Ainekset
2 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
1/2 dl vettä
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
elintarvikearomeja ja -värejä sekä strösseleitä maustamiseen, värjäämiseen ja koristeluun
Ohjeet
Sekoita sokeri, vesi ja siirappi kattilassa. Keitä seos noin 160 °C:een.
Jos sinulla ei ole sokerimittaria, keitä seosta niin pitkään, että se alkaa selvästi olla paksun siirappimainen.
Lisää valitsemasi maku- ja väriaine ja mahdollinen koriste.
Asettele tikkarintikut leivinpaperoidulle pellille, kaada sokeriliemi varovasti niiden päälle. Anna jäähtyä.
Säilytä tikkarit kuivassa ja viileässä paikassa.
Vinkki!
Voit lisätä esimerkiksi hieman mansikka-raparperimehua keitoksen joukkoon heti alkuvaiheessa makua antamaan.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.