Ainekset
2 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
1/2 dl vettä
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
elintarvikearomeja ja -värejä sekä strösseleitä maustamiseen, värjäämiseen ja koristeluun
Ohjeet
Sekoita sokeri, vesi ja siirappi kattilassa. Keitä seos noin 160 °C:een.
Jos sinulla ei ole sokerimittaria, keitä seosta niin pitkään, että se alkaa selvästi olla paksun siirappimainen.
Lisää valitsemasi maku- ja väriaine ja mahdollinen koriste.
Asettele tikkarintikut leivinpaperoidulle pellille, kaada sokeriliemi varovasti niiden päälle. Anna jäähtyä.
Säilytä tikkarit kuivassa ja viileässä paikassa.
Vinkki!
Voit lisätä esimerkiksi hieman mansikka-raparperimehua keitoksen joukkoon heti alkuvaiheessa makua antamaan.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.