Joulutikkarit

Näita kivoja tikkareita kannattaa tehdä muulloinkin kuin jouluna. Niitä voi maustaa, värjätä ja koristella eri tavoin.

15 kpl

40 minuuttia

Arviot (132 kpl)

Ainekset

2 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
1/2 dl vettä
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
elintarvikearomeja ja -värejä sekä strösseleitä maustamiseen, värjäämiseen ja koristeluun

Ohjeet

Sekoita sokeri, vesi ja siirappi kattilassa. Keitä seos noin 160 °C:een.

Jos sinulla ei ole sokerimittaria, keitä seosta niin pitkään, että se alkaa selvästi olla paksun siirappimainen.

Lisää valitsemasi maku- ja väriaine ja mahdollinen koriste.

Asettele tikkarintikut leivinpaperoidulle pellille, kaada sokeriliemi varovasti niiden päälle.  Anna jäähtyä.

Säilytä tikkarit kuivassa ja viileässä paikassa.

Vinkki!

Voit lisätä esimerkiksi hieman mansikka-raparperimehua keitoksen joukkoon heti alkuvaiheessa makua antamaan.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.