Joulun luumu-kermajälkiruoka

Helppo ja nopea luumujälkiruoka jouluun kermasta, rahkasta ja luumumarmeladista.

5–6 annosta

15 minuuttia

Arviot (293 kpl)

Ainekset

2 dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3/4 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
150 g luumumarmeladia
1–2 dl piparkakkumuruja
1 rkl rommia

Lisäksi
1–2 piparkakkua/annos murustettuna

Ohjeet

Vaahdota vispikerma ja sekoita joukkoon maitorahka. Mausta sokereilla. Jaa seos kahteen osaan. Lisää toiseen luumumarmeladi ja toiseen piparkakkumurut ja rommi. Jaa seos juomalaseihin tai annoskulhoihin kerroksittain. Ripottele väleihin murustettuja piparkakkuja. 

Vinkki!
Voit jättää rommin pois ja maustaa seosta elintarvikearomeilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.