Ainekset
1 dl kuohukermaa
2 rkl juoksevaa margariinia
¾ dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
200 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus 70 %)
Halutessasi mausta jollain seuraavista
½ tl jauhettua kardemummaa tai
1 rkl konjakkia ja vahvaa kylmää kahvia tai
1 tl piparkakkumaustetta
Kuorrutus
200 g tummaa tai valkosuklaata
Numerot
1 kananmunan valkuainen
n. 3 dl Dansukker Tomusokeria
pari tippaa sitruunamehua tai etikkaa
(elintarvikeväriä)
Ohjeet
Paloittele suklaa. Kiehauta rasva, muscovadosokeri ja kerma. Sekoita mauste ja suklaapalat joukkoon ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut ja seos on tasaista. Levitä seos foliovuokaan ja anna olla jääkaapissa seuraavaan päivään, kunnes tryffeli on jähmettynyt.
Ota tryffelistä paloja muotilla (tai lusikalla/veitsellä) ja laita palat pakastimeen hetkeksi. Sulata kuorrutussuklaa. Kasta tryffelit suklaaseen ja pane ne lautasella jääkaappiin jäähtymään.
Vatkaa valkuainen kevyesti. Lisää sitruunamehu ja tomusokeria, kunnes saat pursotettavan kuorrutuksen. Pursota tryffeleille numerot 1–24. Säilytä tryffelit jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!