Joulukalenteri-tryffelit

Tee itse suklainen joulukalenteri! Numerot pursotetaan herkullisiin tryffeleihin.

noin 25 kpl

PT1H

12 tuntia

Arviot (6 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 dl kuohukermaa
2 rkl juoksevaa margariinia
¾ dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
200 g tummaa suklaata (kaakaopitoisuus 70 %)
Halutessasi mausta jollain seuraavista

½ tl jauhettua kardemummaa tai
1 rkl konjakkia ja vahvaa kylmää kahvia tai
1 tl piparkakkumaustetta
Kuorrutus

200 g tummaa tai valkosuklaata

Numerot

1 kananmunan valkuainen
n. 3 dl Dansukker Tomusokeria
pari tippaa sitruunamehua tai etikkaa
(elintarvikeväriä)

Ohjeet

Paloittele suklaa. Kiehauta rasva, muscovadosokeri ja kerma. Sekoita mauste ja suklaapalat joukkoon ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut ja seos on tasaista. Levitä seos foliovuokaan ja anna olla jääkaapissa seuraavaan päivään, kunnes tryffeli on jähmettynyt.

Ota tryffelistä paloja muotilla (tai lusikalla/veitsellä) ja laita palat pakastimeen hetkeksi. Sulata kuorrutussuklaa. Kasta tryffelit suklaaseen ja pane ne lautasella jääkaappiin jäähtymään.

Vatkaa valkuainen kevyesti. Lisää sitruunamehu ja tomusokeria, kunnes saat pursotettavan kuorrutuksen. Pursota tryffeleille numerot 1–24. Säilytä tryffelit jääkaapissa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.