Ainekset
Jäätelö
4 keltuaista
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 dl kevytranskankermaa
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 tl kanelia
½ tl jauhettua kardemummaa
1 maustemitta neilikkaa
Appelsiinisalaatti
4 appelsiinia
1 1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 kanelitankoa
2 mausteneilikkaa
1 tähtianis
1/2 punainen chili pieneksi paloiteltuna
1 dl pistaasipähkinöitä rouhittuna
Ohjeet
Vatkaa keltuaiset ja sokeri. Lisää ranskankerma, glukoosisiirappi ja mausteet. Siivilöi seos. Pane seos jäätelökoneeseen tai kaada vuokaan ja pakasta vähintään viisi tuntia. Sekoita pari kertaa pakastamisen aikana.
Sekoita siirappi, vaniljasokeri, kanelitangot, neilikat ja tähtianis kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 2–3 minuuttia. Lisää chili ja anna jäähtyä.
Kuori appelsiinit kalvottomiksi, leikkaa viipaleiksi ja puolita viipaleet. Pane palat mausteliemeen vähintään tunniksi.
Tarjoilu: jaa appelsiinipalat lautasille, annostele jäätelö viereen ja ripottele päälle rouhittua pistaasipähkinää.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.