Jouluinen pannacotta

4–6 annosta 10 minuuttia + 2-12 tuntia
Jouluiset mausteet ja punaiset marjat maustavat nopean ja helpon pannacottan.
Jouluinen pannacotta
Arvioi: ( 118 kpl)

Ainekset

  • 5 dl kermaa
  • 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • ½ tl kanelia
  • ½ tl kardemummaa

Tarjoiluun

  • karpaloita, puolukoita tai kiinteitä hedelmäpaloja
  • Dansukker Vaaleaa siirappia

1. Mittaa kerma, sokerit ja mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja anna kiehua poreillen ½ minuuttia.

2. Kaada seos pieniin purkkeihin (tai annoskulhoihin) ja anna hyytyä jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään.

3. Viimeistele jälkiruoat marjoilla tai hedelmäpaloilla ja halutessasi siirappilorauksella. Jos mahdollista, tee viimeistely vasta juuri ennen tarjoilua.

4. Sulje kannet ja kietaise värikäs kangas tai silkkipaperi kannen päälle ja nauha purkin ympärille. Vie jälkiruokatuliaisena.

Vinkki!
Kevyemmän pannacottan saat korvaamalla kerman 
(täys)maidolla.

Katso video: Helppo jouluinen pannacotta

Reseptin on laatinut

Dansukker