Ainekset
1/2 l rucolaa
2 kiinteää päärynää
100 g viinirypäleitä
200 g briejuustoa paloina
1 1/2 dl paahdettuja hasselpähkinöitä karkeasti rouhittuna
Kastike
2 rkl miedonmakuista öljyä
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl tuorepuristettua appelsiinimehua
(1/2 g sahramia)
1 maustemitta rouhittua mustapippuria
Ohjeet
Huuhtele ja kuivaa salaatti. Asettele se tarjoiluvadille. Kuori päärynät ja lohko tai paloittele ne. Kasta palat nopeasti kiehuvassa vedessä. Huuhtele kylmässä vedessä ja anna valua talouspaperin päällä. Huuhtele viinirypäleet, puolita ne ja poista siemenet. Pane päärynät, viinirypäleet ja juustopalat salaatin päälle. Ripottele päälle pähkinärouhe. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaatin joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!