Jouluinen juustosalaatti

Joulun herkullisin juustosalaatti koostuu päärynöistä ja briejuustosta.

4 annosta

PT25M

20 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1/2 l rucolaa
2 kiinteää päärynää
100 g viinirypäleitä
200 g briejuustoa paloina
1 1/2 dl paahdettuja hasselpähkinöitä karkeasti rouhittuna

Kastike
2 rkl miedonmakuista öljyä
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl tuorepuristettua appelsiinimehua
(1/2 g sahramia)
1 maustemitta rouhittua mustapippuria

Ohjeet

Huuhtele ja kuivaa salaatti. Asettele se tarjoiluvadille. Kuori päärynät ja lohko tai paloittele ne. Kasta palat nopeasti kiehuvassa vedessä. Huuhtele kylmässä vedessä ja anna valua talouspaperin päällä. Huuhtele viinirypäleet, puolita ne ja poista siemenet. Pane päärynät, viinirypäleet ja juustopalat salaatin päälle. Ripottele päälle pähkinärouhe. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaatin joukkoon juuri ennen tarjoilua.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?