Ainekset
1/2 l rucolaa
2 kiinteää päärynää
100 g viinirypäleitä
200 g briejuustoa paloina
1 1/2 dl paahdettuja hasselpähkinöitä karkeasti rouhittuna
Kastike
2 rkl miedonmakuista öljyä
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl tuorepuristettua appelsiinimehua
(1/2 g sahramia)
1 maustemitta rouhittua mustapippuria
Ohjeet
Huuhtele ja kuivaa salaatti. Asettele se tarjoiluvadille. Kuori päärynät ja lohko tai paloittele ne. Kasta palat nopeasti kiehuvassa vedessä. Huuhtele kylmässä vedessä ja anna valua talouspaperin päällä. Huuhtele viinirypäleet, puolita ne ja poista siemenet. Pane päärynät, viinirypäleet ja juustopalat salaatin päälle. Ripottele päälle pähkinärouhe. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaatin joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.