Koristeluun
Vaahdota keltuaiset ja tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Mittaa kasariin kerma, maito ja glukoosisiirappi ja kiehauta. Jäähdytä hetki ja valuta keltuais-tomusokerivaahdon joukkoon ja sekoita.
Rouhi kohmeiset puolukat leikkurilla ja lisää muiden ainesten joukkoon. Mausta vaniljasokerilla ja kanelilla. Sekoita joukkoon sulatettua tai veitsellä karkeaksi rouhittua valkosuklaata.
Kaada seos jäädykevuokaan tai metalliseen kakkuvuokaan. Laita pakastimeen vähintään yön yli.
Nosta huoneenlämpöön hetki ennen tarjoilua. Kumoa tarjoiluvadille ja koristele puolukoilla ja valkosuklaalla.
Vinkki!
Puolukat voi korvata myös muilla marjoilla, kuten karpaloilla, vadelmilla, mustikoilla, tyrnimarjoilla tai lakoilla.
Reseptin on laatinut